Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ημουν κάτω, νόμιζα πως πεθαίνω και ο κόσμος τραβούσε βίντεο με το κινητό»

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ημουν κάτω, νόμιζα πως πεθαίνω και ο κόσμος τραβούσε βίντεο με το κινητό» Facebook Twitter
0

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Ιταλία το 2018, όταν πίστεψε πως ζει τις τελευταίες του στιγμές.

Ο 59χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και πατέρας στο παιδιών, που ανακηρύχθηκε Icon of the Year του περιοδικού GQ και πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τρομαχτικό ατύχημα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)


«Έστριψε κυριολεκτικά μπροστά μου», λέει ο ηθοποιός για το άλλο όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα. «Εκτοξεύτηκα. Αλλά προσγειώθηκα με τα χέρια και τα γόνατα. Αν το έκανες 100 φορές, ίσως μια να προσγειωνόσουν έτσι, και σε οποιαδήποτε άλλη εκδοχή, είσαι νεκρός. Λιποθύμησα». 

Ο 59χρονος ηθοποιός συνέχισε περιγράφοντας τις πρώτες σκέψεις του, λέγοντας, «Όταν έπεσα στο έδαφος, το στόμα μου -νόμιζα πως είχαν σπάσει όλα τα δόντια μου. Αλλά ήταν γυαλιά από το παρμπρίζ». 

Σε ερώτηση αν έκανε κάποια βαθυστόχαστη σκέψη όσο ήταν στον αέρα, απάντησε, «Βασικά, όχι ιδιαίτερα. Αν και τα παιδιά μου ήταν μόλις ενός έτους, κυρίως ήταν απλώς η σκέψη πως αυτό ήταν και πως δεν θα τα έβλεπα ποτέ ξανά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)


Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πατέρας των διδύμων Αλεξάντερ και Έλα, που σήμερα είναι 3 ετών, και παντρεμένος με την Αμάλ Αλαμουντίν, η οποία έκτοτε απαγόρευσε στον ηθοποιό να ανεβαίνει σε μοτοσικλέτες. 

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε επίσης για όταν βρέθηκε ξαπλωμένος στην αγκαλιά του φίλου του και συνεργάτη Γκραντ Χέσλοφ, πιστεύοντας ότι ζει τις τελευταίες του στιγμές.

«Ήμουν στο έδαφος. Ούρλιαζα κυριολεκτικά. Όντως ούρλιαζα. Και ο Γκραντ επέστρεψε, και φώναζε σε όλους να καλέσουν ασθενοφόρο, και θυμάμαι να βγαίνουν όλοι από τα αυτοκίνητά τους, σταμάτησαν στη μέση του δρόμου, και όλος αυτός ο κόσμος ήρθε και στάθηκε από πάνω μου και απλώς έβγαλαν τα τηλέφωνά τους και άρχισαν να τραβούν βίντεο», λέει. 

«Είναι αστείο. Δεν είμαι κυνικός τύπος και πραγματικά πιστεύω ότι στη ζωή μου προσπαθώ να βρίσκω το καλό στα πάντα. Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που αυτό που εγώ πίστευα ότι είναι οι τελευταίες μου στιγμές, για όλους τους υπόλοιπους ήταν ένα κομμάτι ψυχαγωγίας». 

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ημουν κάτω, νόμιζα πως πεθαίνω και ο κόσμος τραβούσε βίντεο με το κινητό» Facebook Twitter

Στη συνέντευξη του GQ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά και για την αγάπη του για την Αμάλ, λέγοντας πως όταν γνωρίστηκαν σκέφτηκε ότι η ζωή του ήταν «γεμάτη». 

«Δεν ήξερα πόσο μη γεμάτη ήταν μέχρι που γνώρισα την Αμάλ. Και μετά άλλαξαν όλα», λέει. «Και σκέφτηκα, "Βασικά, ήταν ένα τεράστιο κενό"».

Όπως λέει, ο γάμος τον άλλαξε. «Δεν είχα βρεθεί ποτέ στη θέση που η ζωή κάποιου άλλου ήταν μακράν πιο σημαντική από την δική μου», παραδέχεται. «Καταλαβαίνεις; Και μετά πρόσθεσε δυο ακόμη άτομα, που είναι μικρά και πρέπει να ταϊστούν...».

Στην καραντίνα εν μέσω πανδημίας, ο Τζορτζ έχει αναλάβει τη φροντίδα των δυο παιδιών του, ειδικά εφόσον ο γιος του, Αλεξάντερ, έχει άσθμα οπότε κινδυνεύει περισσότερο αν ποτέ προσβληθεί από κορωνοϊό. 

«Κουρεύω τα μαλλιά μου και των παιδιών, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω καθημερινά τα πιάτα. Νιώθω σαν τη μητέρα μου το 1964. Ξέρεις, καταλαβαίνω γιατί έκαψε το σουτιέν της», λέει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα Όσκαρ δεν φτιάχτηκαν για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα χρυσά αγαλματίδια

Πολιτισμός / «Το σύστημα δεν φτιάχτηκε για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα Όσκαρ

Η μόνη μαύρη γυναίκα που έχει κερδίσει Όσκαρ 'Α γυναικείου ρόλου δήλωσε ότι η ιστορική νίκη της τελικά επρόκειτο για ανωμαλία και όχι αλλαγή κατεύθυνσης από την Ακαδημία
LIFO NEWSROOM
Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM