Έκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα και Χαρδαλιά σήμερα, στις 18:00

Έκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα και Χαρδαλιά σήμερα, στις 18:00 Facebook Twitter
0

Έκτακτη ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού και τα μέτρα στην Ελλάδα θα παραχωρήσουν το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως έγινε γνωστό, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα ενημερώσουν εκτάκτως τους πολίτες. 

Σήμερα, Παρασκευή, η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει το πρωτόκολλο για τις μεταφορές και το πώς θα γίνονται τα ταξίδια με πλοία, αεροπλάνα και τρένα ενόψει της άρσης μέτρων για μετακινήσεις εκτός νομού και ταξίδια στην Κρήτη από τη Δευτέρα.

«Αυτά που θα ανακοινώσουμε σήμερα θα δείχνουν ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει το θέμα του τουρισμού με σοβαρότητα και έχει ένα συνεκτικό σχέδιο το οποίο και ξεδιπλώνουμε. Γιατί όλα τα μάτια του κόσμου είναι στην Ελλάδα, ως μία σημαντική χώρα για τον τουρισμό παγκοσμίως», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Το βασικό, όμως, είναι ότι όλοι οι ταξιδιώτες που θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν το αεροπλάνο για να μετακινηθούν, θα φορούν μάσκα. Στους κλειστούς χώρους θα χρησιμοποιείται μάσκα. Και στα αεροπλάνα και στις ακτοπλοϊκές μεταφορές. Θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις που θα αφορούν, όχι μόνο τους ταξιδιώτες, αλλά και τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν οι επαγγελματίες, είτε μιλάμε για ένα πλοίο, είτε ένα αεροπλάνο ή ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Το ίδιο ισχύει και για τις οδικές μεταφορές, ιδίως τις μετακινήσεις με πούλμαν, με ΚΤΕΛ, στα οποία θα υπάρχει αρκετός κόσμος. Όχι φυσικά για το ΙΧ αυτοκίνητο. Όλα αυτά θα συνθέτουν ένα συνεκτικό πλαίσιο, το οποίο θα γνωρίζουν όλοι από πριν, όσοι θα επιθυμούν να επισκεφθούν τη χώρα μας»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: «Πρέπει να πάω φυλακή για να μην ξαναπιώ», είπε στο δικαστήριο ο Σέρβος μετά τα δύο τροχαία

Ελλάδα / Ηράκλειο: «Πρέπει να πάω φυλακή για να μην ξαναπιώ», είπε στο δικαστήριο ο Σέρβος μετά τα δύο τροχαία

Ζήτησε να μην του αναγνωριστούν ελαφρυντικά για τα τροχαία, όπου σκότωσε 85χρονο και τραυμάτισε δύο γυναίκες - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 ετών και 3 μηνών, χωρίς αναστέλλουσα δύναμη
LIFO NEWSROOM
ΟΣΕ: «Τα τρένα ήταν σε απόσταση 1000 μέτρων» λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ

Ελλάδα / Παρ' ολίγον σύγκρουση τρένων: «Το γεγονός είναι σοβαρό, ψάχνουμε την αιτία, οι δύο αμαξοστοιχίες απείχαν 1.000 μέτρα»

«Οι μηχανοδηγοί αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει αντικρουόμενη εντολή» είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης - Μετά το περιστατικό με το δέντρο που σφήνωσε στην καμπίνα του μηχανοδηγού δημιουργείται διεύθυνση πρασίνου στον ΟΣΕ για να... κόβει τα δέντρα που εμποδίζουν τις αμαξοστοιχίες
LIFO NEWSROOM