Κορωνοϊός: 638 κρούσματα και 25 νεκροί σε 24 ώρες - Στους 276 οι διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός: 638 κρούσματα και 25 νεκροί σε 24 ώρες - Στους 276 οι διασωληνωμένοι Facebook Twitter
Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 638 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο - 25 νεκροί, 276 οι διασωληνωμένοι (Eurokinissi)
0

Στα 638 ανέρχονται τα κρούσματα το κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο στη χώρα σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Από αυτά, μόλις 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 164.575, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτηση βρέθηκε ότι 6.045 (3.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 52595 (61.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα, 276 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. 198 (71.7%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες.

To 85.9%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Στους 1169 ανέρχονται οι ασθενείς που έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, καταγράφηκαν 25 νέοι θάνατοι από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5997 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3525 (58.8%) άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ