Αφγανός έσωσε δυο τυφλούς τουρίστες που έπεσαν στο λιμάνι της Χίου

Αφγανός έσωσε δυο τυφλούς τουρίστες που έπεσαν στο λιμάνι της Χίου Facebook Twitter
1

Στο λιμάνι της Χίου έπεσαν αργά το βράδυ της Τετάρτης δυο τυφλοί τουρίστες από την Τουρκία που βρίσκονται για διακοπές στο νησί.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, οι δυο άνδρες ανασύρθηκαν από έναν αιτούντα άσυλο Αφγανικής καταγωγής που βρέθηκε εκείνη τη στιγμή στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα, προκειμένου να τους βοηθήσει.

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος με το περιπολικό του λιμεναρχείου Χίου μετέφεραν τους δυο τουρίστες στο ξενοδοχείο τους, ενώ οι ίδιοι δήλωσαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και δεν δέχθηκαν να μεταφερθούν για έλεγχο στο νοσοκομείο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τίποτε δεν μπορεί να είναι αυθεντικότερα σουρεαλιστικότερο από τη σύγκλιση των απιθανοτήττων της πραγματικής ζωής! Πέρα από το ίδιο, το στενά εστιαμένο ανθρωπιστικό ενδια΄φέρον της είδησης, το ότι ένας αφγανός, σώζει τη ζωή δύο τυφλών τουριστών(!) σε μιά ελληνική παραλία είναι ένας ύμνος στο πόσο συναρπαστικά απίθανη μπορεί να είναι η ίδια η ζωή.