Αγρότες-πρόσφυγες μαζί στα Τέμπη

Αγρότες-πρόσφυγες μαζί στα Τέμπη Facebook Twitter
1

Λεωφορείο με μετανάστες και πρόσφυγες που ποίο θα μετέβαινε στα σύνορα «κόλλησε» στα Τέμπη και στο μπλόκο των αγροτών με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να βρίσκονται στο οδόστρωμα μαζί με τους αγρότες.

Αγρότες-πρόσφυγες μαζί στα Τέμπη Facebook Twitter

Εν τω μεταξύ, ομαλά διεξάγεται, για την ώρα, η διέλευση των οχημάτων από τα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Εντός της ημέρας, αναμένονται οι γενικές συνελεύσεις των αγροτών, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στις 15:00 οι συμμετέχοντες στο μπλόκο του τελωνείου του Προμαχώνα, προχώρησαν σε αιφνιδιαστικό αποκλεισμό για τα φορτηγά και τις νταλίκες, για να απελευθερώσουν και πάλι την πρόσβαση στις 5 τα ξημερώματα. «Η κυκλοφορία ομαλοποιήθηκε και δεν υπάρχουν αυτοκινητιστές σε αναμονή» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, Στέργιος Λίτος.

Στο τελωνείο της Εξοχής, η κίνηση διεξάγεται επίσης ομαλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, προερχόμενες από τους αγρότες, μετά τη γενική συνέλευσή τους που ορίσθηκε για το απόγευμα, είναι πιθανόν η διέλευση να κλείσει από τις 22:00.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια