Την ώρα που σε άλλες πόλεις της Ελλάδας οι μηνιαίες κάρτες στάθμευσης τελειώνουν λόγω της αυξημένης ζήτησης την ίδια ώρα στην Αλεξανδρούπολη μόλις ένας άνθρωπος έχει αγοράσει τη μηνιαία κάρτα στάθμευσης.
Ο κανονισμός λειτουργίας του ελεγχόμενου παρκαρίσματος ισχύει στην πόλη περισσότερους από 2 μήνες, κι όμως μόλις ένας άνθρωπος σύμφωνα με το e-evros ενδιαφέρθηκε να αγοράσει μόνιμη κάρτα. Το κόστος τους είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι φαίνεται πως προτιμούν να πάρουν το ρίσκο του παράνομου παρκαρίσματος, από το να καταβάλλουν τα 70 ευρώ που κοστίζει η μηνιαία κάρτα.
Τα πρόστιμα πάντως για παραβάσεις στάθμευσης εξακολουθούν να πέφτουν βροχή, με τη Δημοτική Αστυνομία να κόβει ροζ χαρτάκια, κατά μέσο όρο σε 20 οδηγούς την ημέρα.
Ελλάδα /
Αλεξανδρούπολη: Μόνο ένας άνθρωπος έχει αγοράσει μηνιαία κάρτα στάθμευσης!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πάπας Φραγκίσκος: Ποια είναι η μοναχή που έσπασε το πρωτόκολλο και πλησίασε το φέρετρό του

Η στιγμή που γενναία σκιουρίνα σώζει τα μικρά της από φίδι

«Θάλαμος βασανιστηρίων» στο Μανχάταν: Επενδυτής στο επίκεντρο φρικιαστικής υπόθεσης σεξουαλικής βίας

Αντίο Στέλλα, αγαπημένη Ντ' Αρτανιάν

Κονκλάβιο Βατικανού: Πότε και πώς θα γίνει η εκλογή νέου πάπα - Οι 10+1 πιθανοί διάδοχοι του Φραγκίσκου

σχόλια