Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί Facebook Twitter
0

Την αναστολή των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί της Αττικής σε σύσκεψη με τον υουργό Υγείας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος τους κ. Λουράντος υπήρξαν διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση για την τήρηση χρονοδιαγράμματος καταβολής των οφειλομένων από το κράτος. Έτσι από την 1η Οκτωβρίου τα φαρμακεία θα δίνουν κανονικά επί πιστώσει τα φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM