Άνοιξε ο ΧΥΤΑ Φυλής - Παραμένει το πρόβλημα με τα σκουπίδια σε αρκετές περιοχές

Άνοιξε ο ΧΥΤΑ Φυλής - Παραμένει το πρόβλημα με τα σκουπίδια σε αρκετές περιοχές Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στον ΧΥΤΑ Φυλής ξεκίνησε η προσέγγιση του νέου κυττάρου από τα απορριμματοφόρα με την αποκομιδή των τεράστιων όγκων σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους της Αθήνας να αποκαθίσταται σταδιακά.

Ωστόσο, σε πολλές περιοχές της Αττικής το πρόβλημα παραμένει έντονο και θα χρειαστούν αρκετές μέρες για να λυθεί. Ήδη από νωρίς το πρωί ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στον ΧΥΤΑ Φυλής από απορριμματοφόρα.

Ο ΕΔΣΝΑ ανακοίνωσε χθες ότι η λειτουργία του θα αποκατασταθεί πλήρως, επομένως θα απαιτηθεί τουλάχιστον μία εβδομάδα για τη σταδιακή αποκομιδή όλων των απορριμμάτων από τους δρόμους.

Την ίδια ώρα, πρόβλημα έχει προκύψει και με τους μπλε κάδους στην Αττική αφού σύμφωνα με την Καθημερινή, τα τέσσερα κέντρα διαλογής ανακυκλώσιμων της Αθήνας δεν έχουν τρόπο να απομακρύνουν το υπόλειμμα της διαλογής των μπλε κάδων, που κυμαίνεται στο 40%-50% του περιεχομένου τους.

Η αργή αποκομιδή των απορριμμάτων συνεχίζεται λοιπόν.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Σήμερα η κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες

Ελλάδα / Αγρότες: Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες - Κλιμάκωση των κινητοποίησεων ή διάλογος με την κυβέρνηση;

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων μεταβαίνουν στις Σέρρες ιδιαίτερα απογοητευμένοι και με περισσότερη δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή παρακράτηση ποσών από τους λογαριασμούς τους λόγω ΕΛΓΑ
THE LIFO TEAM