Αττική: Ποια σχολεία θα παραμείνουν αύριο κλειστά λόγω δυσκολιών προσβασιμότητας

Αττική: Ποια σχολεία θα παραμείνουν αύριο κλειστά Facebook Twitter
Euroknissi
0

Ανοικτά θα είναι αύριο Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική, με εξαίρεση κάποιες περιοχές όπου υπάρχουν δυσκολίες προσβασιμότητας.

Σύμφωνα με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και των κατά τόπους δημάρχων αποφασίστηκε να μην λειτουργήσουν δια ζώσης το 2ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής λόγω κτιριακών προβλημάτων, και το Λύκειο Μελισσίων, στο οποίο ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταλήψεις.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στα Βίλια και στη δημοτική ενότητα Ερυθρών, καθώς υπάρχουν ακόμα δυσκολίες προσβασιμότητας για τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό, εξαιτίας του παγετού.

Σχετική απόφαση έχει ήδη εκδοθεί και από τον δήμαρχο Χ. Στάθη.

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών, αποτελεί ευθύνη των δήμων οι οποίοι ενημερώνουν άμεσα τους ενδιαφερόμενους. 

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προειδοποίηση ΕΟΦ: Μην χρησιμοποιείτε αντιδιαβητικά φάρμακα κατά της παχυσαρκίας

Ελλάδα / Προειδοποίηση ΕΟΦ: Μην χρησιμοποιείτε αντιδιαβητικά φάρμακα κατά της παχυσαρκίας

Tα αντιδιαβητικά φάρμακα δεν έχουν μελετηθεί και δεν προορίζονται για χρήση για αισθητικούς σκοπούς, δηλαδή για απώλεια βάρους από υγιείς ανθρώπους, επισημαίνεται στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM