Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι έριξε το μωρό της στο νερό

Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι έριξε το μωρό της στο νερό Facebook Twitter
0

Ομολόγησε η 29χρονη μητέρα που έριξε το μωρό της στα νερά του Αλιάκμονα, με αποτέλεσμα το βρέφος να πνιγεί, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. 

Ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση και στον οποίον απολογήθηκε πρόσφατα η μητέρα, είχε ζητήσει την αναπαράσταση του θανάτου του 11μηνου βρέφους στο φράγμα του ποταμού.

Η μητέρα μεταφέρθηκε σήμερα στο σημείο συνοδεία αστυνομικών για να περιγράψει όσα υποστήριζε ότι συνέβησαν. Στην απολογία της, είχε αρχικά υποστηρίξει ότι δεν σκότωσε το παιδί της, αλλά ότι εκείνο διέφυγε της προσοχής της και έπεσε στο νερό.

Μόλις όμως έφτασε στο σημείο της αναπαράστασης δήλωσε ότι θέλει να αλλάξει την κατάθεσή της και ομολόγησε ότι πέταξε το παιδί της στο ποτάμι ισχυριζόμενη βέβαια παράλληλα ότι το βρέφος είναι ακόμη ζωντανό.

Σκοπός της αναπαράστασης ήταν να φωτιστούν ένα προς ένα τα σημεία της υπόθεσης, από τη στιγμή που έφτασε στο φράγμα του Αλιάκμονα και κατέβηκε από το ταξί μέχρι την στιγμή του πνιγμού. 

Η μητέρα του βρέφους είχε προφυλακιστεί μετά την απολογία της και είχε ισχυριστεί πως δεν βούτηξε να σώσει το παιδί της επειδή δεν ξέρει κολύμπι.

Μετά την ομολογία της, και «ευρισκόμενη προφανώς σε σύγχυση», όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η γυναίκα επέμεινε ότι το μωρό της ζει και πως το πέταξε μακριά από εκεί που ισχυρίζονται ότι το βρήκαν.

Η αναπαράσταση διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι άλλαξαν πλέον τα δεδομένα και περιμένουν την αυριανή ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ελλάδα / Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ο καθηγητής υπογράμμισε ότι οι κάτοικοι της Σαντορίνης θα πρέπει να δείξουν υπομονή, καθώς το φαινόμενο δεν αναμένεται να εκτονωθεί άμεσα. «Δεν θα βγούμε τόσο γρήγορα από αυτή την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Ελλάδα / Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα και 40 ημέρες μετά εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή που φοιτούσε
LIFO NEWSROOM
Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Ελλάδα / Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Η εξέταση της μάρτυρα από τον εισαγγελέα πήρε ιδιαίτερη τροπή όταν της ζητήθηκαν λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ο διάλογος που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM