Βόλος: Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο

Βόλος: Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Το απανθρακωμένο πτώμα ενός 48χρονου άνδρα, εντοπίστηκε από τις Αρχές στον δήμο Αλμυρού, στη Μαγνησία.

Τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε παράδρομο της επαρχιακής οδού Αεροδρομίου Αγχιάλου, εντοπίστηκε το πτώμα του άνδρα.

Όπως μεταφέρον οι πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αναγνωρίστηκε από τις πινακίδες του αυτοκινήτου, και πρόκειται για έναν 48χρονο από την περιοχή της Σούρπης που βρέθηκε στο σημείο μετά από διασκέδαση σε μπαρ της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, να έπεσε σε χαντάκι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στις λάσπες και στη συνέχεια να πάρει φωτιά η μηχανή του αυτοκινήτου.

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τη φωτιά ενημέρωσαν την Πυροσβεστική που έσβησε το φλεγόμενο αυτοκίνητο, και τότε πυροσβέστες βρήκαν τον απανθρακωμένο άντρα.

Το πτώμα του παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ παράλληλα διενεργείται έρευνα για το συμβάν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM