Δίωρες στάσεις εργασίας δικαστικών υπαλλήλων στο Εφετείο

Δίωρες στάσεις εργασίας δικαστικών υπαλλήλων στο Εφετείο Facebook Twitter
0

Σε δίωρες προειδοποιητικές στάσεις εργασίας (09:00 έως 11:00), από 3 έως 7 Απριλίου 2017, κατέρχονται οι δικαστικοί υπάλληλοι του Εφετείου Αθηνών, με απόφαση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας. Διαμαρτύρονται για την έλλειψη προσωπικού στο εν λόγω Εφετείο, ενώ την πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεων (3.4.2017) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Εφετείου Αθηνών.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, οι ελλείψεις του δικαστικού προσωπικού στο Εφετείο της Αθήνας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και «υπάρχει πλέον άμεσος κίνδυνος παραγραφής υποθέσεων στα χέρια των γραμματέων, λόγω του μεγάλου φόρτου, κάτι που αναγνωρίζεται και από την διοίκηση του Εφετείου Αθηνών».

 Τέλος, ο Σύλλογος ζητεί την άμεση λύση του προβλήματος και την επίσπευση των διαδικασιών των προσλήψεων μέσω του ΑΣΕΠ, αλλά και αύξηση των οργανικών θέσεων των γραμματέων.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Ελλάδα / Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αρχαία Ολυμπία, όπου 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της για επίθεση και απειλές. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρχές και την δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
Σαλαμίνα: Συνελήφθη εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Ελλάδα / Σαλαμίνα: Συνελήφθη εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος παρείχε θεραπευτικές συνεδρίες ειδικής αγωγής στον οικιακό χώρο ανηλίκων που είχαν διαγνωστεί με ψυχοκινητικές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες
LIFO NEWSROOM