Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας - Ψάχνουν οδηγό που σκότωσε πεζό στη Λένορμαν

Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας - Ψάχνουν οδηγό που σκότωσε πεζό στη Λένορμαν Facebook Twitter
0

Τη βοήθεια των πολιτών ζητά η Αστυνομία με πληροφορίες για οδηγό, που τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε πεζό, στη Λένορμαν, στην Αθήνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, περίπου στις 05:40.

Ο οδηγός ΙΧΕ σκούρου χρώματος παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα τον πεζό και τον εγκατέλειψε στο σημείο, στην οδό Λένορμαν, στο ύψος του ο.α. 134, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισού.

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του υπαίτιου οδηγού και του οχήματός του, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών στα τηλέφωνα 210-5284209, -5284058, -5284069, -5284064.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Με δυσκολία διεξάγεται η έξοδος των αδειούχων - Ουρές στην Αθηνών - Λαμίας

Ελλάδα / Αγρότες: Με δυσκολία διεξάγεται η έξοδος των αδειούχων - Ουρές στην Αθηνών - Λαμίας

Η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπές και χρησιμοποίησε παρακαμπτήριους δρόμους για να αποσυμφορήσει το ρεύμα προς Λαμία, όπου τα οχήματα κινούνται σημειωτόν σε αρκετά τμήματα
THE LIFO TEAM