Ελληνικό: Συνελήφθη 72χρονος που κατηγορείται για βιασμό 10χρονης

Ελληνικό: Συνελήφθη 72χρονος που κατηγορείται για βιασμό 10χρονης Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στη σύλληψη ενός 72χρονου προχώρησαν οι Αρχές στο Ελληνικό, καθώς κατηγορείται για τον βιασμό μίας 10χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, η σύλληψη του 72χρονου έγινε έπειτα από καταγγελία στον 5ψήφιο τηλεφωνικό αριθμό «10201». Ο ηλικιωμένος κατηγορείται ότι προέβαινε κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα, σε βάρος της ανήλικης, η οποία ανήκει στο περιβάλλον του.

Μάλιστα η καταγγελία αφορά πράξεις που φέρεται να λαμβάνουν χώρα, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η καταγγελία έγινε το βράδυ της Πέμπτης και μετά από άμεση αξιολόγηση αλλά και διερεύνηση των πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Προστασίας Ανηλίκων εντόπισαν και τελικά προχώρησαν στη σύλληψη του 72χρονου.

Η σύλληψή του έγινε στην περιοχή του Ελληνικού και ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

Ελλάδα / Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

«Έχουμε μια “πανσπερμία” τεκτονικών πλακών στην περιοχή. Η Μιανμάρ βρίσκεται στο όριο δύο μεγάλων πλακών, με έντονη σεισμικότητα και υψηλή επικινδυνότητα για ισχυρά σεισμικά φαινόμενα»
LIFO NEWSROOM