Εμπλοκή με την απολογία των δημοσιογράφων-εκβιαστών

Εμπλοκή με την απολογία των δημοσιογράφων-εκβιαστών Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
0

Χωρίς δικηγόρο θέλησε να απολογηθεί  ο ένας εκ των κατηγορουμένων για το κύκλωμα δημοσιογράφων-εκβιαστών, ενώ οι άλλοι δύο δεν απολογήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών δεν έδωσε άδεια στους συνηγόρους των κατηγορουμένων.

Ο κατηγορούμενος που δέχτηκε να απολογηθεί βρίσκεται αυτή την ώρα ενώποιον του ανακριτή ενώ δήλωσε ότι «παρά την αδυναμία των δικηγόρων μου, εγώ δεν επιθυμώ να ασκήσω το δικαίωμα της σιωπής και θα απολογηθώ χωρίς δικηγόρο. Έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση. Ο συνήγορος του Θοδωρής  Μαντάς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η υπόθεση έχει λάβει μεγαλύτερες  διαστάσεις από αυτές που έχει πραγματικά».

Λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη απολογία, τόσο ο κ. Μαντάς όσο και οι συνήγοροι των άλλων δύο κατηγορουμένων, Αλέξης Κούγιας και Σάκης Κεχαγιόγλου, σε δηλώσεις τους για το θέμα που ανέκυψε με την άρνηση του ΔΣΑ να τους χορηγήσει άδειες παράστασης τους στις απολογίες των τριών δημοσιογράφων, ζήτησαν την εξεύρεση λύσης ώστε να προστατευθούν τα δικονομικά δικαιώματα των τριών κατηγορουμένων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Ελλάδα / Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια προπόνησης σε σχολή πολεμικών τεχνών στα Χανιά, όταν ο 19χρονος δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από συναθλητή ή συναθλήτριά του
LIFO NEWSROOM
Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Ελλάδα / Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί πως ανοίγει ο δρόμος για την άσκηση ποινικών διώξεων σχετικά με τον θάνατο του γιου τους τον Αύγουστο του 2024
LIFO NEWSROOM