Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε καταστήματα σε Πειραιά και Μαρούσι

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε καταστήματα σε Πειραιά και Μαρούσι Facebook Twitter
0

Σπείρα που έκανε κλοπές σε καταστήματα ρούχων στο Μαρούσι και τον Πειραιά εξαρθρώθηκε από την ΕΛ. ΑΣ. Συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ενώ αναζητούνται ακόμη δύο άτομα.

Οι 6 συνελήφθησαν την Πέμπτη στον Πειραιά, όπου είχαν μπει σε κατάστημα και αφαίρεσαν ρούχα τα οποία τοποθέτησαν σε ειδικές σακούλες με αλουμίνιο στο εσωτερικό τους, ώστε να μην χτυπούν τα αντικλεπτικά συστήματα. Είχαν φροντίσει δε να προμηθευτούν σακούλες με το λογότυπο των καταστημάτων που επρόκειτο να κλέψουν, στις οποίες στη συνέχεια έβαζαν το αλουμίνιο.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δράστες, είχαν διαπράξει ακόμα τέσσερις κλοπές από καταστήματα στο Μαρούσι και τον Πειραιά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν μετά από έρευνες ρούχα συνολικής αξίας 10 χιλιάδων ευρώ. Κατασχέθηκαν και δύο αυτοκίνητα που είχαν στη διάθεση τους.

Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM