Εξιτήριο πήρε ο Γιώργος Βουλγαράκης, δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο

Εξιτήριο πήρε ο Γιώργος Βουλγαράκης, δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο Facebook Twitter
0

Δύο εβδομάδες μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε, ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει έναν δρόμο στο κέντρο της Αθήνας. Μεταφέρθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, όπου διαγνώστηκε με ανοικτό επιπλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης, και χειρουργήθηκε.

Ο πρώην υπουργός ανάρτησε σήμερα στο Facebook μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο και ενημέρωσε πως επιστρέφει σπίτι του, ενώ ευχαρίστησε για τα μηνύματα που έλαβε.


Συγκεκριμένα, αναφέρει στο μήνυμά του: «Μετά από ένα αναπάντεχο ατύχημα, που οδήγησε σε ένα αρκετά σοβαρό χειρουργείο με δύσκολες επιπλοκές, γυρίζω επιτέλους σπίτι μου, ύστερα από δύο βδομάδες στο νοσοκομείο. Θέλω να σας ευχαριστήσω, ειλικρινά, απ την καρδιά μου για τα ζεστά σας λόγια και τις ευχές. Δεν έχω λόγια πραγματικά! Σας ευχαριστώ!».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο βρέθηκαν δύο άτομα που εργάζονταν ως εθελοντές, καθώς και άτομα, τα οποία διέμεναν και ακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης
LIFO NEWSROOM