Φωκίδα: Δύο νεκροί από κομμένο συρματόσχοινο σε αυτοσχέδιο «ασανσέρ»

Φωκίδα: Δύο νεκροί από κομμένο συρματόσχοινο σε αυτοσχέδιο «ασανσέρ» Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την Αθήνα, με καταγωγή από τη Φωκίδα και συγκεκριμένα από την παραλία της Τολοφώνας στην Ερατεινή.

Το ζευγάρι φιλοξενούνταν σε διώροφο σπίτι, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε κατασκευάσει ένα εξωτερικό αυτοσχέδιο αναβατόριο για να ανεβάζει ξύλα το χειμώνα και διάφορα άλλα πράγματα.

Χθες  το μεσημέρι, άγνωστο γιατί, το ηλικιωμένο ζευγάρι θέλησε να ανέβει στον πρώτο όροφο του σπιτιού, όπου διέμενε για τις διακοπές του, με αυτό το αυτοσχέδιο αναβατόριο.

Δυστυχώς όμως γι αυτούς το συρματόσχοινο κόπηκε με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό. Το άτυχο ζευγάρι, ηλικίας 89 ετών και οι δυο, "έφυγαν" μαζί με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Ευπαλίου.

πηγή: Lamiareport

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Ελλάδα / Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Οι γυναίκες στην Ελλάδα υπερτερούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, η ακαδημαϊκή υπεροχή δεν συνοδεύεται από ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο
LIFO NEWSROOM