Φρικτός θάνατος 20χρονου σε τροχαίο με γουρούνα στη Νάξο

Φρικτός θάνατος 20χρονου σε τροχαίο με γουρούνα στη Νάξο Facebook Twitter
5

Τον θανάσιμο τραυματισμό 20χρονου Ιταλού προκάλεσε το τροχαίο που σημειώθηκε χθες στη Νάξο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, γουρούνα (τετράτροχη μοτοσικλέτα) στην οποία επέβαιναν 20χρονος Ιταλός με 19χρονη ομοεθνής του, εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 39χρονη Ελληνίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της γουρούνας να τραυματιστεί θανάσιμα στο λαιμό.

Η σφοδρή σύγκρουση ήταν μετωπική και ο οδηγός της γουρούνας -που φορούσε κράνος- εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή και έπεσε πάνω σε συρματοπλέγματα περίφραξης που υπήρχαν δεξιά του δρόμου, τα οποία καρφώθηκαν στο λαιμό και άλλα σημεία του σώματος του.

Φρικτός θάνατος 20χρονου σε τροχαίο με γουρούνα στη Νάξο Facebook Twitter
Φρικτός θάνατος 20χρονου σε τροχαίο με γουρούνα στη Νάξο Facebook Twitter

Οι γιατροί του νοσοκομείου Νάξου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν στη ζωή τον 20χρονο, χωρίς αποτέλεσμα όμως αφού η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή.


"Τέτοιο τραύμα δεν έχω ξαναδεί" δήλωσε στο naxostimes ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου Βασίλης Ραπτάκης. "Τα σίδερα είχαν "τρυπήσει" όλα τα όργανα του άτυχου νεαρού στο λαιμό -εκτός από την καρωτίδα. Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία... όσο κι αν προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε στη ζωή" σημείωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτη μάρτυρα, την ώρα του περιστατικού πέρναγαν από το σημείο κάποιοι Γάλλοι γιατροί, οι οποίοι έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο με τα σίδερα νεαρό.

Με πληροφορίες από naxostimes

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καλπάζουν» οι λοιμώξεις του αναπνευστικού - Πώς μπορούν να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες

Ελλάδα / Λοιμώξεις του αναπνευστικού: Πώς μπορούν να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες

«Στην Ελλάδα υπάρχει μια περίοδος η οποία ξεκινάει στις 15 Δεκεμβρίου και τελειώνει στις αρχές του Μαρτίου όπου φαίνεται ότι ενδημικά υπάρχει έξαρση των λοιμώξεων», τονίζει ο Στέλιος Λουκίδης, πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Απορώ που φτάσαμε Αύγουστο και είχαμε τώρα τον πρώτο νεκρό από 'γουρούνα'. Το τι γίνεται στα ελληνικά νησιά από αυτές τις σκοτώστρες δεν περιγράφεται. Σε κάποιο νησί μάλιστα δίνονται και ταξιδιωτικές οδηγίες που λένε πως δεν πρέπει να φοβούνται τίποτα, εκτός από τις 'γουρούνες' στους δρόμους.
να πουμε και για τη περιφραξη ομως; δεν εχω δει πουθενα σε κανενα πολιτισμενο κρατος οι περιφραξεις να γινονται απο πλεγματα οικοδομης τα οποια ειναι επικυνδυνα για πεζους παιδια ζωα κλπ. Αν ήταν τέτοια η περιφραξη αξιζει να λογοδοτησουν αυτοι που τοποθετησαν εκει αυτο το κοτετσοσυρμα.
Aν αντι για συρμα ηταν μια μαντρα και το παιδι επεφτε πανω κι εσπαγε ο,τι κοκκαλο ειχε και δεν ειχε, παλι θα επρεπε να λογοδοτησει αυτος που εβαλε τη μαντρα;
αν ηταν μαντρα εκει που πρεπει να υπηρχε πεζοδρομιο ναι. σε ολα τα πολιτισμενη μερη του κοσμου, καποια πιο φτωχα απο Ελλαδα, χρησιμοποιεται καποιου ειδους περιφραξη για εργα. Μονο εδω χρησιμοποιουμε μπετονενιες βεργες με κινδυνο να βγαλουμε κανα ματι η να μας βγουνε απο το λαιμο.
Οι "γουρούνες" εξελίχθηκαν για τους κτηνοτρόφους στην Αυστραλία.Επειδή οι τρίτροχες ήταν υπεύθυνες για περισσότερους θανάτους από τους κροκόδειλους εφευρέθηκαν οι τετράτροχες που ανατρέπονται ποιο δύσκολα.Τώρα το πόσο οι συνθήκες στα βοσκοτόπια τις Αυστραλίας που ο επόμενος οδηγός είναι 1000 μίλια μακριά ταιριάζουν με τα πολυσύχναστα ελληνικά νησιά που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες είναι ένα θέμα.