Φυλακές Κορυδαλλού: Σωφρονιστικός υπάλληλος προσπάθησε να περάσει ηρωίνη και κάνναβη

Φυλακές Κορυδαλλού: Σωφρονιστικός υπάλληλος προσπάθησε να περάσει ηρωίνη και κάνναβη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού συνελήφθη το πρωί επειδή, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προσπάθησε να περάσει στο συγκεκριμένο κατάστημα κράτησης ηρωίνη και κάνναβη. 

Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, καθώς και από την έρευνα που επακολούθησε στην οικία και το αυτοκίνητό του, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 125 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 810 γραμμαρίων, πιστόλι με 2 γεμιστήρες και 10 φυσίγγια, κινητό τηλέφωνο και 38.750 ευρώ. Κατασχέθηκε επίσης και το αυτοκίνητο.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ