Χανιά: Αγνοείται 20χρονος Γερμανός - Βρέθηκε το αυτοκίνητό του

Χανιά: Αγνοείται 20χρονος Γερμανός - Βρέθηκε το αυτοκίνητό του Facebook Twitter
0

Τα ίχνη ενός 20χρονου από τη Γερμανία που βρισκόταν στα Χανιά, αγνοούνται από την Πέμπτη. 

Ο νεαρός βρισκόταν στην περιοχή του Ξυλόσκαλου στον Ομαλό Χανίων, την τελευταία φορά που εθεάθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Πέμπτη νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και έφτασε μέχρι την είσοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς. Το σημείο, είναι γνωστό πως κατά τη χειμερινή περίοδο παραμένει κλειστό. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Μετά από κλήση του ιδιοκτήτη του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στην αστυνομία, εχθές Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στην αστυνομία, διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του.

Η αστυνομίας μετέβη στο Ξυλόσκαλο και εντόπισε το νοικιασμένο αυτοκίνητο χωρίς όμως να βρει ίχνη του αγνοούμενου.

Η ΕΡΤ Χανίων μεταφέρει, ότι οι κάτοικοι της Αγίας Ρούμελης «είδαν έναν νέο με τα χαρακτηριστικά του νεαρού, στο μικρό χωριό που καταλήγει το φαράγγι της Σαμαριάς τις τελευταίες δύο ημέρες», κάτι που άλλαξε τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Εκκρεμεί ακόμη η έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο και έφυγε από την Αγία Ρούμελη με το καράβι ή μπήκε στο φαράγγι με σκοπό να γυρίσει πίσω, η αν πρόκειται για ομοιότητα. Οι αρχές τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τις επόμενες ώρες να δουν αν ο 20χρονος εμφανιστεί στο πάρκινγκ που άφησε το αυτοκίνητο.
 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ