Χίος: Διασωληνωμένος ο 23χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο με το ηλεκτρικό του πατίνι

Χίος: Διασωληνωμένος ο 23χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο με το ηλεκτρικό του πατίνι Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Χίου νοσηλεύεται ο πολυτραυματίας και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 23χρονος φοιτητής, που οδηγώντας ηλεκτροκίνητο πατίνι συγκρούσθηκε μετωπικά με ΙΧ στον παραλιακό δρόμο του Καρφά.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε το νεαρό με το πατίνι, όταν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα προσπερνώντας ένα δίκυκλο.

Σε βάρος του 64χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, ασκήθηκε δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος γιατί μετά το τροχαίο εγκατέλειψε τον τραυματία.

Ο 64χρονος εντοπίστηκε αργότερα από την Τροχαία στελέχη της οποίας χρησιμοποίησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας σε παρακείμενα του τόπου του ατυχήματος καταστήματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM