Ιωάννα Κολοβού: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι της μετά τη βίαιη έξωση

Διαμαρτυρία για την έξωση της Ιωάννας Κολοβού Facebook Twitter
Φωτ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
0

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σημειώθηκε έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού στα Άνω Ιλίσια, με πολίτες να διαμαρτύρονται για τα όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί και την έξωση της δημοσιογράφου.

Δικαστικός επιμελητής και κλητήρας μαζί με αστυνομικούς μετέβησαν το πρωί στο σπίτι της κα Κολοβού. Όπως κατήγγειλε η ίδια, οι αρχές έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της με ηλεκτρικό πριόνι και κλειδαρά ενώ ο κλητήρας τη χτύπησε.

Όπως μετέδωσε το OPEN, η έξωση πραγματοποιείται για χρέος 15.000 ευρώ σε πιστωτική κάρτα που αυξήθηκε με τους τόκους. 


 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της κα Κολοβού, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του. Σύμφωνα με την Αυγή, την ώρα που ο δικαστικός κλητήρας έβγαινε από το σπίτι, κόσμος εξέφρασε την αντίδρασή του με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον φυγαδεύσουν.

Το πλήθος φώναζε συνθήματα μεταξύ των οποίων «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζών, εξώσεις στις βίλες των αφεντικών»

Φωτογραφίες από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την έξωση της Ιωάννας Κολοβού

Ιωάννα Κολοβού: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι της μετά την έ Facebook Twitter
Φωτ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
εξωση Facebook Twitter
Φωτ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
εξωση Facebook Twitter
εξωση Facebook Twitter
Φωτ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
εξωση Facebook Twitter
Φωτ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM