Καιρός - Ζιακόπουλος: Βροχές, ομίχλη και άνοδος της θερμοκρασίας το νέο 24ωρο

Καιρός - Ζιακόπουλος: Βροχές, ομίχλη και άνοδος της θερμοκρασίας το νέο 24ωρο Facebook Twitter
0

Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού μέχρι και την Παρασκευή στη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Δημήτρη Ζιακόπουλου.

Παρότι η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο και το κρύο θα υποχωρήσει, ο καιρός θα συνοδεύεται τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις προγνώσεις των ειδικών, από νοτιάδες αλλά και βροχές.

Την Τετάρτη όπως αναφέρει στον ιστότοπο του ο Δημήτρης Ζιακόπουλος, «βαρομετρικό χαμηλό στον Κόλπο της Γένοβας, συνοδευόμενο από ψυχρό μέτωπο που εκτείνεται ως τις ακτές της Β. Αφρικής, κινείται Α-ΝΑ, ενώ υψηλές πιέσεις καλύπτουν την Τουρκία».

«Με αυτή την εξέλιξη, το νέο εικοσιτετράωρο (Τετάρτη) στην περιοχή μας οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες με ένταση ως τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Κατά τα άλλα, οι βροχές που θα πέσουν θα είναι τοπικές, σύντομες και κατά κανόνα ασθενείς. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του καιρού, που θέλει προσοχή, θα είναι οι πρωινές ομίχλες κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα», καταλήγει.

Καιρός: Η πρόγνωση του Ζιακόπουλου για την Πέμπτη και την Παρασκευή

Την Πέμπτη σύμφωνα με τον Δημήτρη Ζιακόπουλο, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις δυτικές, κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας και το ανατολικό Αιγαίο.

Τα φαινόμενα κατά τόπους στη δυτική Ελλάδα πιθανώς να είναι έντονα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει.

Τέλος την Παρασκευή, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια, την κεντροανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα γίνουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM
Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM