Καιρός - Τσατραφύλλιας: Συνεχίζονται μέχρι το Σάββατο οι ισχυρές βροχοπτώσεις

Κακοκαιρία - Τσατραφύλλιας: Συνεχίζονται μέχρι το Σάββατο οι ισχυρές βροχοπτώσεις Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Αξιόλογες βροχοπτώσεις αναμένονται στη χώρα μέχρι και το Σάββατο, σύμφωνα με τη νέα ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την πορεία του καιρού της επόμενες ημέρες.

Ο γνωστός μετεωρολόγος νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, μέσω νέας ανάρτησης του στα social media για την κακοκαιρία «νυφίτσα» όπως την χαρακτήρισε, ανέφερε αρχικά πως μέχρι αυτή την ώρα, λόγω των βροχοπτώσεων που έχουν σημειωθεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα, υπάρχει «αξιόλογη συγκομιδή νερού», κυρίως στα δυτικά αλλά και την  νότια Πελοπόννησο.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας επισημαίνει πως παρότι αναμένονταν οι βροχές να σταματούν αύριο, τα νέα καιρικά στοιχεία δείχνουν πως τα φαινόμενα αυτά θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο, ενώ μάλιστα σε κάποιες περιοχές - ανάμεσά τους και η Αττική - , θα είναι πιο ισχυρά.

«Αξιόλογη είναι η συγκομιδή νερού μέχρι τούτη την ώρα για τη δυτική Ελλάδα και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο με τα βροχόμετρα να δείχνουν πάνω από 70mm και 100mm νερού αντίστοιχα, και συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

«Ωστόσο ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν οι βροχές να σταματούν την Πέμπτη και να μην επηρεάζουν τις ανατολικές περιοχές, τουναντίον θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο και μάλιστα θα εκδηλωθούν σε αξιόλογα επίπεδα και σε: Εύβοια, Θεσσαλία, Σποράδες, Αττική, Βοιωτία, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Ελλάδα / Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αρχαία Ολυμπία, όπου 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της για επίθεση και απειλές. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρχές και την δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
Σαλαμίνα: Συνελήφθη εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Ελλάδα / Σαλαμίνα: Συνελήφθη εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος παρείχε θεραπευτικές συνεδρίες ειδικής αγωγής στον οικιακό χώρο ανηλίκων που είχαν διαγνωστεί με ψυχοκινητικές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες
LIFO NEWSROOM