Κακούργημα η λαθροϋλοτομία

Κακούργημα η λαθροϋλοτομία Facebook Twitter
4

Νομοσχέδιο που κατέθεσε σήμερα ση βουλή ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος μετατρέπει την παράνομη υλοτομία σε κακούργημα, αν προκαλείται ζημιά στο δάσος που υπερβαίνει τις 10 χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, με το νομοσχέδιο που διευκολύνει τους ελέγχους και αυστηροποιεί τις ποινές, η παράνομη υλοτομία και μεταφορά δασικών προϊόντων θα θεωρείται πταίσμα αν η αξία των προϊόντων φθάνει μέχρι 200 ευρώ ενώ πάνω από αυτό το ποσό,  το αδίκημα θα τιμωρείται σε βαθμό πλημμελήματος. Για κακούργημα θα διώκονται όσοι προκαλούν ζημιά άνω των 10 χιλιάδων ευρώ.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ

σχόλια

2 σχόλια
Πολύ λαϊκισμός! Σε χωριό ζω, και ξέρω πως υπάρχουν πολλά λαμόγια που κόβουν παράνομα ξύλα από το βουνό, όχι για να ζεσταθούνε, αλλά για να τα εμπορευθούν. Και αυτό γίνεται παντού στην Ελλάδα. Δε μιλάμε να μαζεύεις σπασμένα κλαδιά για προσωπική χρήση, αλλά εδώ μιλάμε ότι μπαίνει αλυσοπρίονο.