Koζάνη: Φωτιά ξέσπασε στο δικαστικό μέγαρο

Koζάνη: Φωτιά ξέσπασε στο δικαστικό μέγαρο Facebook Twitter
0

Φωτιά ξέσπασε στο δικαστικό μέγαρο Κοζάνης, στα γραφεία της Γραμματείας του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας στον 3ο όροφο του κτιρίου. Στις επτά το πρωί όταν έφτασαν οι πρώτοι υπάλληλοι στο δικαστικό Μέγαρο είδαν καπνό να βγαίνει από τον χώρο της αίθουσας της γραμματείας του Εφετείου. Αμέσως, ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική, η οποία, με τέσσερα οχήματα και δέκα άνδρες, έφτασε αμέσως στο σημείο.

 Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να διαρρήξουν την πόρτα της γραματείας προκειμένου να εισέλθουν στην αίθουσα. Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ενώ νωρίτερα οι υπάλληλοι και δικηγόροι εκκένωσαν το κτίριο. Έρευνες για τα αίτια της φωτιάς διεξάγει το ανακριτικό κλιμάκιο της πυροσβεστικής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Με δυσκολία διεξάγεται η έξοδος των αδειούχων - Ουρές στην Αθηνών - Λαμίας

Ελλάδα / Αγρότες: Με δυσκολία διεξάγεται η έξοδος των αδειούχων - Ουρές στην Αθηνών - Λαμίας

Η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπές και χρησιμοποίησε παρακαμπτήριους δρόμους για να αποσυμφορήσει το ρεύμα προς Λαμία, όπου τα οχήματα κινούνται σημειωτόν σε αρκετά τμήματα
THE LIFO TEAM