Κρήτη: 11χρονη είπε στη δασκάλα της ότι την κακοποιεί σεξουαλικά ο θείος της - Συνελήφθη ο κατηγορούμενος

Κρήτη: 11χρονη είπε στη δασκάλα της ότι την κακοποιεί σεξουαλικά ο θείος της - Συνελήφθη ο κατηγορούμενος Facebook Twitter
Φωτ.: UNSPLASH
0

Στη σύλληψη ενός άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 11χρονης ανιψιάς του, προχώρησαν την Τρίτη αστυνομικοί σε περιοχή του Λασιθίου.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» όταν η 11χρονη εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της τα όσα φέρεται να βίωνε. Σύμφωνα με πληροφορίες από το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης που επικαλείται το Creta24, το οποίο μετέδωσε και την είδηση, η 11χρονη το τελευταίο διάστημα ήταν συνεχώς θλιμμένη, ενώ είχε αλλάξει η συμπεριφορά της.

Ο άνδρας, που όπως αναφέρουν πηγές ήταν ο ανάδοχος γονέας της 11χρονης, σύμφωνα πάντα με την ανήλικη την χτυπούσε συχνά.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως ο θείος της την κακοποιούσε σεξουαλικά, περιγράφοντας συγκεκριμένα περιστατικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ελλάδα / Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ο καθηγητής υπογράμμισε ότι οι κάτοικοι της Σαντορίνης θα πρέπει να δείξουν υπομονή, καθώς το φαινόμενο δεν αναμένεται να εκτονωθεί άμεσα. «Δεν θα βγούμε τόσο γρήγορα από αυτή την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Ελλάδα / Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα και 40 ημέρες μετά εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή που φοιτούσε
LIFO NEWSROOM
Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Ελλάδα / Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Η εξέταση της μάρτυρα από τον εισαγγελέα πήρε ιδιαίτερη τροπή όταν της ζητήθηκαν λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ο διάλογος που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM