Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2019 καθώς και για την 5η δόση του ΕΝΦΙΑ έτους 2018.

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μετά την παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών, γίνεται μόνο στις εφορίες ενώ ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να πληρωθεί και ηλεκτρονικά.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομιών είχε δώσει παράταση ως και το τέλος Ιανουαρίου για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων λόγω των προβλημάτων που είχαν αντιμετωπίσει από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Όσοι δεν καταβάλλουν σήμερα τα τέλη κυκλοφορίας, από αύριο θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο που ισοδυναμεί με το διπλάσιο των τελών που αναλογούν στο όχημά τους.

Αντίστοιχα, η εκπρόθεσμη πληρωμή του ΕΝΦΙΑ συνεπάγεται πρόστιμο 0,73% για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM