Ληστεία με καλάσνικοφ σε εταιρεία λευκών ειδών, στη Νέα Ιωνία

Ληστεία με καλάσνικοφ σε εταιρεία λευκών ειδών, στη Νέα Ιωνία Facebook Twitter
0

Ληστεία σημειώθηκε, νωρίς το πρωί, σε εταιρεία λευκών ειδών, που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων, στη Νέα Ιωνία. Συγκεκριμένα, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας και με την απειλή καλάσνικοφ ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους. Όταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προσπάθησε να αντιδράσει οι ληστές τον χτύπησαν με το κοντάκι του όπλου, ενώ στη συνέχεια πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό που ήταν στο χρηματοκιβώτιο και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

 

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Αργότερα, η αστυνομία εντόπισε ένα καμμένο αυτοκίνητο, στην οδό Αριστοτέλους, που είναι στην ίδια περιοχή και ερευνά εάν είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM