Μάχη για να ανοίξουν οι δρόμοι στην Ήπειρο

Μάχη για να ανοίξουν οι δρόμοι στην Ήπειρο Facebook Twitter
0

 Με το χιόνι να φτάνει ακόμη και τα 60 εκατοστά σε περιοχές άνω των 600 μέτρων υψόμετρο και βροχοπτώσεις στα πεδινά, συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Ήπειρο.

Στο εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυο, εργάζονται πυρετωδώς περισσότερα από 30 μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας και των δήμων, προκειμένου να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους και να μην αποκλειστούν τα χωριά. Οι πιο ισχυρές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν σε 42 χωριά της Κόνιτσας, στο 'Ανω Πωγώνι στο Κεντρικό και Ανατολικό Ζαγόρι, στα Τζουμέρκα και στον ορεινό δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη στην 'Αρτα. Τα σχολεία στις περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία δεν λειτουργούν, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM