Μετά την «Black Friday» ξεκινά σε 250 καταστήματα στην Ελλάδα η «Cyber Week»

Μετά την «Black Friday» ξεκινά σε 250 καταστήματα στην Ελλάδα η «Cyber Week» Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εμπόρων «Black Friday» με θετικά αποτελέσματα για τα ταμεία τους και τώρα ετοιμάζονται για την έναρξη της «Cyber Week».


Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης η «Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2017», τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και φέτος θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.


Κατά το διάστημα αυτό, πάνω από 250 ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχουν ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να "βιώσει" τη διαδικτυακή αγοραστική εμπειρία. Στόχος της επιτυχημένης δράσης που διενεργείται στην Ελλάδα για 5η χρονιά από το 2013, είναι αφενός μία ευκαιρία του καταναλωτικού κοινού να αγοράσει σε τιμές προσφοράς και αφετέρου η εκπαίδευση και ενημέρωσή του στη διαδικασία της «online» αγοράς και των πλεονεκτημάτων της.


"Μετά τη «Black Friday» και τη «cyber week» μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του έτους και στη τελική ευθεία της Χριστουγεννιάτικης εορταστικής αγοράς που θα κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα της συνολικής κατανάλωσης και του ετήσιου τζίρου των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου για φέτος...» δήλωσε ο κ. Κορκίδης"

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άλλος άνθρωπος»: Στο εδώλιο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για ξέπλυμα – Μαζί του συγγενικά του πρόσωπα

Ελλάδα / «Άλλος άνθρωπος»: Στο εδώλιο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για ξέπλυμα – Μαζί του συγγενικά του πρόσωπα

Ο Πολυχρονόπουλος φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο, επανακαταθέτοντας 550.000 ευρώ σε στοιχηματικούς λογαριασμούς, με σημαντικά ποσά να χάνονται ή να αναλαμβάνονται μετρητά
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό ορισμένων κατηγορουμένων ότι θα έπρεπε να εξαλειφθεί το αξιόποινο της πράξης τους λόγω επιστροφής των χρηματικών ποσών
LIFO NEWSROOM