Μητέρα 3χρονου - Ηράκλειο: «Τον χτύπησα στην πάνα μόνο όταν πήγε να αγγίξει τις πρίζες»

Μητέρα 3χρονου - Ηράκλειο: «Τον χτύπησα στο μπεμπιλίνο μόνο όταν πήγε να αγγίξει τις πρίζες» Facebook Twitter
0

Το ζευγάρι που φέρεται να κακοποιούσε τον 3χρονο στο Ηράκλειο, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του από τα βαριά τραύματα, απολογήθηκε, για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η 26χρονη μητέρα του μικρού Άγγελου και ο 44χρονος σύντροφός της, ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο, για την κακοποίηση του αγοριού.

Στην απολογία της, η 26χρονη, ισχυρίζεται ότι ο 44χρονος κακοποιούσε κατ’ επανάληψη το 3χρονο παιδί της και όταν απευθύνθηκε στον πατέρα της για βοήθεια, δεν την έλαβε.

Η απολογία της μητέρας

«Την πρώτη φορά που ο 44χρονος χτύπησε τον γιο μου, του ζήτησα με νεύρα να σταματήσει. Τη δεύτερη φορά που το έκανε, του είπα ότι θα πάω στην αστυνομία. Την τρίτη, του είπα ότι θα ζητήσω χρήματα από τους γονείς μου για να φύγω. Το είπα στον πατέρα μου αλλά δεν μου έστειλε λεφτά και μου είπε να δω γιατί ο σύντροφός μου τα κάνει αυτά στο παιδί και να το λύσω. Την ίδια μέρα όμως, που του έκανα κουβέντα και ενώ μου είπε ότι δε θα ξανανακατευτεί με το παιδί, το χτύπησε πάλι με το ξύλο και στα δυο χέρια και στις πατούσες, γιατί ο μικρός δεν με άκουγε και δεν έπαιζε με παιχνίδια. Ήμουν μπροστά όταν το χτυπούσε το παιδί. Του έπαιρνα το ξύλο και αγκάλιαζα το παιδί. Είχα πετάξει το ξύλο στην αυλή κι εκείνος το ξαναπήρε. Μετά το πέταξε η κόρη του στην αυλή. Πήρα ξανά τον πατέρα μου, αυτή τη φορά μπροστά στην κόρη του. Ο πατέρας μου όμως, μου έλεγε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν, ενώ εγώ του έλεγα ότι χειροτερεύουν».

Στα λεγόμενά της, ανέφερε ότι ο σύντροφός της, της είχε πει πως θα την κατηγορούσε ότι εκείνη ότι κακοποιεί το παιδί της.

«Η πρώην γυναίκα του, όταν ο σύντροφός μου είχε βγάλει τις φωτογραφίες και τα βίντεο, τα Χριστούγεννα, μου είχε πει ότι ό,τι και να γίνει με το παιδί μου, εκείνη θα σώσει τον 44χρονο. Όταν ο 44χρονος έβγαζε τα βίντεο και τις φωτογραφίες ήμουν μπροστά. Μου έλεγε ότι αν φύγω από το σπίτι του, για να μη βρει αυτός τον μπελά του, θα έλεγε ότι εγώ χτυπούσα το παιδί. Όταν ο 44χρονος έπαιρνε zanax, το παιδί δεν είχε μελανιές. Όταν όμως κακομεταχειριζόταν το παιδί, του φώναζα και του έλεγα ‘ξανά μανά τα ίδια;’. Εγώ τον είχα χτυπήσει στο μπεμπιλίνο μόνο όταν πήγε να αγγίξει τις πρίζες. Καθόμουν και έπαιζα μαζί του και μόλις πήγαινα στο μπάνιο, άκουγα από πάνω να του φωνάζει, γιατί το παιδί δεν έπαιζε. Τον ρωτούσα τον μικρό και μου έλεγε ‘όλα καλά μαμά’» φέρεται να ισχυρίζεται η 26χρονη μητέρα του 3χρονου στο Ηράκλειο.

Νωρίτερα, αποφασίστηκε με δικαστική παρέμβαση, την επιμέλεια του παιδιού να αναλάβει η γιαγιά του.
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρούσματα γρίπης των πτηνών στις Πρέσπες - Νεκροί δέκα αργυροπελεκάνοι

Ελλάδα / Κρούσματα γρίπης των πτηνών στις Πρέσπες - Νεκροί δέκα αργυροπελεκάνοι

Με αφορμή το περιστατικό, οι κτηνιατρικές αρχές προειδοποιούν για τον αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης του ιού στα εκτρεφόμενα πουλερικά, ειδικά σε περιοχές με υγροτόπους, λίμνες και λιμνοδεξαμενές
LIFO NEWSROOM