Νέα δίωξη κατά της Πισπιρίγκου- Για παλιότερη απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας

Νέα δίωξη κατά της Πισπιρίγκου- Για παλιότερη απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Αντιμέτωπη με νέα κατηγορία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της, Τζωρτζίνας, είναι η Ρούλα Πισπρίγκου

Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης άσκησε σε βάρος της 33χρονης συμπληρωματική ποινική δίωξη, για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που ήδη έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, τώρα κατηγορείται ότι νωρίτερα είχε κάνει και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αποδίδει σε εξωτερική παρέμβαση, από τη μητέρα της, την καρδιακή ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα ενώ νοσηλευόταν στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας, αλλά η άμεση παρέμβαση των γιατρών έσωσε τη ζωή του παιδιού.  

Ήδη, η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα έχει δρομολογήσει για το πρωί της Τετάρτης τη συμπληρωματική απολογία της κατηγορούμενης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προσαχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η 33χρονη έδωσε έγγραφες εξηγήσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. 


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Ελλάδα / Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια προπόνησης σε σχολή πολεμικών τεχνών στα Χανιά, όταν ο 19χρονος δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από συναθλητή ή συναθλήτριά του
LIFO NEWSROOM
Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Ελλάδα / Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί πως ανοίγει ο δρόμος για την άσκηση ποινικών διώξεων σχετικά με τον θάνατο του γιου τους τον Αύγουστο του 2024
LIFO NEWSROOM