Νεκρό έμβρυο στα Εξάρχεια: Καμία σχέση με την υπόθεση οι Γιατροί του Κόσμου

Νεκρό έμβρυο στα Εξάρχεια: Καμία σχέση με την υπόθεση οι Γιατροί του Κόσμου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Μετά από συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει μετά τον εντοπισμό του νεκρού εμβρύου που βρέθηκε σε αποχέτευση στα Εξάρχεια, οι Γιατροί του Κόσμου διευκρίνισαν ότι δεν συσχετίζονται με το περιστατικό. 

Συγκεκριμένα, η οργάνωση σε δήλωσή της ενημέρωση ότι τα δικά της γραφεία βρίσκονται στην οδού Σαπφούς 12 και όχι στη Σόλωνος όπου βρέθηκε την Δευτέρα το νεκρό έμβρυο.  Σημειώνεται ότι η ΜΚΟ στις κτιριακές εγκαταστάσεις της οποίας βρέθηκε το νεκρό έμβρυο είναι οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και όχι οι Γιατροί του Κόσμου.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΜΚΟ για την υπόθεση του νεκρού εμβρύου. 

«Οι Γιατροί του Κόσμου διευκρινίζουν ότι εκ παραδρομής αναφέρονται στο θλιβερό περιστατικό με το νεκρό έμβρυο στα Εξάρχεια. Οι υπηρεσίες των Γιατρών του Κόσμου στεγάζονται στο Ανοικτό Πολυϊατρείο που βρίσκεται στη διεύθυνση Σαπφούς 12, στην Αθήνα. Θερμή παράκληση προς τα δημοσιογραφικά μέσα να μην συγχέουν τους Γιατρούς του Κόσμου με άλλη ιατρική εθελοντική οργάνωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM