Ομόνοια: Επεισόδια στην είσοδο του Mετρό, σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα

Ομόνοια: Επεισόδια στην είσοδο του Mετρό, σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών στην Ομόνοια στην συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η ένταση προκλήθηκε όταν αστυνομικές δυνάμεις «μπλόκαραν» το σταθμό του Μετρό «Ομόνοια», προκειμένου να περιορίσουν τους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο σημείο υπέρ του καταδικασμένου δολοφόνου της 17 Νοέμβρη που κάνει απεργία πείνας. 

Ομόνοια: Επεισόδια στην είσοδο του Mετρό, σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα Facebook Twitter
EUROKINISSI

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ομάδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες προς τη διμοιρία των ΜΑΤ, οι οποίοι «απάντησαν» με χρήση χημικών.

Ομόνοια: Επεισόδια στην είσοδο του Mετρό, σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα Facebook Twitter
EUROKINISSI

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν, με τους διαδηλωτές να αποχωρούν από το σημείο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

Ελλάδα / Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

«Έχουμε μια “πανσπερμία” τεκτονικών πλακών στην περιοχή. Η Μιανμάρ βρίσκεται στο όριο δύο μεγάλων πλακών, με έντονη σεισμικότητα και υψηλή επικινδυνότητα για ισχυρά σεισμικά φαινόμενα»
LIFO NEWSROOM