Το όνομα του σωτήρα της θα δώσει στο νεογέννητο παιδί της η μετανάστρια που σώθηκε στη Ρόδο

Το όνομα του σωτήρα της θα δώσει στο νεογέννητο παιδί της η μετανάστρια που σώθηκε στη Ρόδο Facebook Twitter
Φωτο: Ροδιακή
2

Το όνομα Αντώνης, δηλαδή του  ανθρώπου που την έσωσε, θα δώσει στο νεογέννητο παιδί της η μετανάστρια από την Ερυθραία που επέβαινε στο ιστιοπλοϊκό που προσάραξε και βούλιαξε στη Ρόδο.

Το παιδί γεννήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο νοσοκομείο της Ρόδου και χαίρει άκρας υγείας.

Την 26χρονη μετανάστρια επισκέφθηκε στο νοσοκομείο η επικεφαλής της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου της Ρόδου Πέπυ Παπαπαύλου, μαζί με τον λοχία ΕΠΟΠ Αντώνη Ντεληγιώργη, ο οποίος έσωσε τη ζωή της μετανάστριας.

Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές και η 26χρονη ανακοίνωσε ότι θα δώσει στο παιδί της το όνομα του σωτήρα της.

Ο Ερυθρός Σταυρός Παράρτημα Ρόδου έχει αναλάβει την φροντίδα της μητέρας και του παιδιού, που θα φιλοξενηθούν σε ειδικό διαμέρισμα στη Ρόδο.

Η μετανάστρια είπε για την περιπέτεια της ότι ταξίδευε ετοιμόγεννη για να φτάσει  στη χώρα μας για περίπου τρείς εβδομάδες, το μεγαλύτερο διάστημα πεζή και μέσα στην έρημο.  Μετά από την Τουρκία επιβιβάστηκε στο σκάφος που τελικά τσακίστηκε στα βράχια.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πολυ συγκινητικο, μου ρχονται δακρυα..Πως τα χουμε κανει ετσι ρε γμτ το ανθρωπινο γενος, καποιες ζωες να μετρανε περισσοτερο απο αλλες?Πολλα συγχαρητηρια στον ΕΠΟΠ, βλεπετε αυτον δεν θα τον παρασημοφορησει κανενας, τα παρασημα και τις τιμες τις παιρνεις οσο πιο ολλους σκοτωσεις.Αληθεια, πως τα χουμε καταφερει ετσι? ντροπη μας..