Πάσχα στις φυλακές Αδριανούπολης για τους δύο στρατιωτικούς- Θα συναντήσουν ξανά τους γονείς τους

Πάσχα στις φυλακές Αδριανούπολης για τους δύο στρατιωτικούς- Θα συναντήσουν ξανά τους γονείς τους Facebook Twitter
0

Στις φυλακές της Αδριανούπολης θα κάνουν Πάσχα οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, που συνεχίζουν να βρίσκονται εκεί για 36η ημέρα από τότε που συνελήφθησαν στις Καστανιές Έβρου.

Σήμερα οι γονείς τους θα τους επισκεφθούν για πέμπτη φορά και το επισκεπτήριο θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 τo μεσημέρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια σημαντική διαφορά στο τωρινό επισκεπτήριο είναι πως οι γονείς των δύο στρατιωτικών ίσως δουν τα παιδιά τους χωρίς να τους χωρίζει το τζάμι αυτή τη φορά. 

Οι κανονισμοί των φυλακών της Αδριανούπολης προβλέπουν πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια φορά τον μήνα, αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί. 

Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πριν το επισκεπτήριο θα έχουν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Κουβέλης: Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκισή τους

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς των δύο κρατούμενων Ελλήνων στρατιωτικών, με αφορμή την επίσκεψή τους στις φυλακές Αδριανούπολης, είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε στους γονείς τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκιση και ταχύτερη επιστροφή των δύο στρατιωτικών στην Ελλάδα.

Παράλληλα τους ζήτησε να μεταφέρουν τις προσωπικές του ευχές στους δύο κρατούμενους εν όψει του Πάσχα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM