Πάτρα: Έριξε μπουνιά σε υπάλληλο ΑμεΑ σε ΚΕΠ κι εξαφανίστηκε

Πάτρα: Έριξε μπουνιά σε υπάλληλο ΑμεΑ σε ΚΕΠ κι εξαφανίστηκε Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας άνδρας που μετέβη στο ΚΕΠ του δήμου Πατρέων για να εξυπηρετηθεί, εκνευρίστηκε όταν υπάλληλος του είπε ότι πρέπει να απευθυνθεί σε άλλη υπηρεσία. 

Συμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», αφού επιτέθηκε λεκτικά με απρεπείς εκφράσεις σε μια υπάλληλο, στη συνέχεια φέρεται να γρονθοκόπησε στο πρόσωπο συνάδελφό της - που είναι ΑμΕΑ - επειδή του ζήτησε να ηρεμήσει. 

Άμεσα η διευθύντρια του ΚΕΠ κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ ενημέρωσε και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, ο οποίος ζήτησε να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, ωστόσο ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Η ταυτότητα του αποκαλύφθηκε μέσω του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο φέρεται να ξέχασε όταν έφυγε αρον άρον από το ΚΕΠ. Σε βάρος του κινηθηκε οι νομικές διαδικασίες.

Ο υπάλληλος ΑμεΑ, έχοντας τραυματιστεί στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ υπέβαλλε μήνυση κατά του άνδρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM