Πτώμα 30χρονου άνδρα εντοπίστηκε στο Κορδελιό

Πτώμα 30χρονου άνδρα εντοπίστηκε στο Κορδελιό Facebook Twitter
0

Πτώμα άγνωστου άνδρα εντοπίστηκε στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Διαλογής, στο Κορδελιό, στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανήκει σε άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Κατά πληροφορίες, εντοπίστηκε στις 5.30 τα ξημερώματα, ενώ έφερε εγκαύματα στο σώμα του, πιθανότατα από ηλεκτροπληξία.


Υπενθυμίζεται ότι τις πρωινές ώρες, φύλακας του ΑΠΘ εντόπισε νεκρή γυναίκα, περίπου 40 ετών, στο υπόγειο του Παιδαγωγικού Τμήματος του Ιδρύματος. Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.


Και οι δύο υποθέσεις ερευνώνται από τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM