Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν 4 από τους 7 εμπλεκόμενους

Νεα Ιωνία Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ξετυλίγουν οι αρχές το κουβάρι της υπόθεσης με τους πυροβολισμούς σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 39χρονου και κατά τα φαινόμενα έχουν ταυτοποιήσει ήδη κάποιους από τους εμπλεκόμενους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει συγκεκριμένα 4 από τους 7 εμπλεκόμενους στον καβγά. Υπενθυμίζεται πως οι δράστες άνοιξαν πυρ μέσα σε καφετέρια της περιοχής γύρω στα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/2) με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 39χρονος, ο οποίος είχε ατυχία να βρίσκεται εκεί προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου.

Κατά τα φαινόμενα πρόκειται για άτομα γνωστά στις Αρχές αφού φέρονται να είναι μέλη συμμορίας Αλβανών με ποινικό παρελθόν, η οποία έχει δραστηριότητα σε οίκους ανοχής αλλά και σε εμπόριο ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμμορία έχει το αρχηγείο της σε γνωστό κλαμπ στα Σεπόλια και κάποιοι από αυτούς μάλιστα φέρονται να έχουν εργαστεί ως σωματοφύλακες σε γνωστούς τράπερς ανά τη χώρα.

Με βάση όσα αναφέρει η κρατική τηλεόραση οι αρχές αναζητούν ακόμη τρία άτομα ώστε να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν όλοι τους άμεσα πριν προλάβουν ενδεχομένως να επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία.

Η έρευνα των αρχών έχει εστιάσει ήδη και στα δύο τζιπ. Το μαύρο πολυτελές που ήταν σταθμευμένο στη γωνία της καφετέριας καθώς και το ασημί με το οποίο φέρονται να διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς.

Τέλος εξετάζονται και οι κάλυκες για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες επιθέσεις.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM