Πυροβολισμοί στο Κάραβελ: Παραδόθηκε ο δράστης με την καραμπίνα

Πυροβολισμοί στο Κάραβελ: Παραδόθηκε ο δράστης με την καραμπίνα Facebook Twitter
0

Παραδόθηκε στις αρχές ο άνδρας που πυροβόλησε κατά τουριστικού λεωφορείου το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το ξενοδοχείο Κάραβελ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε πυροβολήσει με μονόκανη καραμπίνα κατά οδηγού λεωφορείου που μετέφερε τουρίστες από την Κορέα, έξω από το Κάραβελ. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 7:00 το απόγευμα της Δευτέρας όταν οι δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν για την προτεραιότητα.

Ο οδηγός του λεωφορείου σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον ένοπλο οδηγό, ο οποίος προκάλεσε μονάχα υλικές ζημιές στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με το newsit, ο 45χρονος δράστης εμφανίστηκε οικειοθελώς στην αστυνομία, όπου δήλωσε πως είναι και ο ίδιος επαγγελματίας οδηγός και είχε οικονομικές διαφορές με τον οδηγό του λεωφορείου, τον οποίο γνώριζε. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για διαπληκτισμό των δυο αντρών με αφορμή την προτεραιότητα των οχημάτων, ωστόσο μετά την σημερινή κατάθεση του 45χρονου προκύπτει πως οι δυο τους είχαν συνεχείς καυγάδες εξαιτίας των οικονομικών διαφορών τους.

Ο 45χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε επίσης αστυνομικούς ότι ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου είχε επιχειρήσει να πατήσει το σκυλί του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ