Ρόδος: Συνελήφθη 83χρονη που «φιλοξενούσε» μετανάστες με αντίτιμο 20 ευρώ την ημέρα

Ρόδος: Συνελήφθη 83χρονη που «φιλοξενούσε» μετανάστες με αντίτιμο 20 ευρώ την ημέρα Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Μια 83χρονη στη Ρόδο συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε πως παραχωρούσε το σπίτι της σε μετανάστες με αντίτιμο 20 ευρώ την ημέρα. 

Συγκεκριμένα, σε έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της 83χρονης στη Ρόδο εντοπίστηκαν οκτώ μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονταν παράτυπα στην Ελλάδα. Κατόπιν έρευνας, έγινε αντιληπτό ότι οι άνθρωποι έμεναν στο σπίτι της ηλικιωμένης πληρώνοντας 20 ευρώ την ημέρα για τη διαμονή τους. 

Η διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Ρόδου, αναλύει και επεξεργάζεται όλα τα μέχρι στιγμής συλλεχθέντα στοιχεία και διερευνά όλα τα περαιτέρω ενδεχόμενα.


 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 20.8.2023

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM