Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
3

Συνέχιση των κινητοποιήσεων πρόκειται να εισηγηθεί στην αυριανή συνεδρίαση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, ο πρόεδρος του σωματείου, Δημήτρης Τσερμενίδης, σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Επανέλαβε, δεν αποκλείεται στην αυριανή συνεδρίαση των εργαζομένων να αποφασιστούν "κινητοποιήσεις διαρκείας", αφού όπως πρόσθεσε, "δεν μας έχουν αφήσει άλλη επιλογή. Αρκεί ένα τηλεφώνημα για να κλειδώσει το ραντεβού μας".

Υπενθυμίζεται ότι οι 2.300 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, που σήμερα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους, διεκδικούν δεδουλευμένα άνω των 6 εκατ. ευρώ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM
Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Ελλάδα / Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια προπόνησης σε σχολή πολεμικών τεχνών στα Χανιά, όταν ο 19χρονος δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από συναθλητή ή συναθλήτριά του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όλοι οι Θεσσαλονικείς ξέρουμε ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ είναι είτε μέτοχοι είτε συγγενείς μετόχων. Η απεργία γίνεται εκβιαστικά με υποκίνηση του ΟΑΣΘ για να πάρουν και άλλα χρήματα για επιδότηση από το κράτος. Ο ΟΑΣΘ είναι μονοπώλιο στην Θεσσαλονίκη και πατάει ακριβώς σε αυτό. Η επιδότηση που παίρνει είναι δυσανάλογη με τις υπηρεσίες του. Οι πραγματικοί εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ταξί που το πληρώνουν από την τσέπη τους για να πάνε στην δουλειά τους τις μέρες της απεργίας.Για αυτούς τους λόγους, ναι επιστράτευση.