Σεισμός 4,2 Ρίχτερ τη νύχτα στη Ζάκυνθο

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ τη νύχτα στη Ζάκυνθο Facebook Twitter
0

Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κατέγραψαν οι σεισμογράφοι στις 00:46 στο Ιόνιο πέλαγος, αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποίησε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε περιοχή 41 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά του νησιού της Ζακύνθου και 289 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας.

Η Ζάκυνθος δοκιμάστηκε στα τέλη Οκτωβρίου από μια ισχυρή σεισμική δόνηση 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, η οποία πάντως προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές. Έκτοτε, η σεισμική δραστηριότητα είναι συνεχής στο Ιόνιο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Με δυσκολία διεξάγεται η έξοδος των αδειούχων - Ουρές στην Αθηνών - Λαμίας

Ελλάδα / Αγρότες: Με δυσκολία διεξάγεται η έξοδος των αδειούχων - Ουρές στην Αθηνών - Λαμίας

Η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπές και χρησιμοποίησε παρακαμπτήριους δρόμους για να αποσυμφορήσει το ρεύμα προς Λαμία, όπου τα οχήματα κινούνται σημειωτόν σε αρκετά τμήματα
THE LIFO TEAM