Σοβαρό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη - 65χρονη έπεσε σε χοάνη απορριμμάτων στον ΣΜΑ Ευκαρπίας

Σοβαρό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη - 65χρονη έπεσε σε χοάνη απορριμμάτων στον ΣΜΑ Ευκαρπίας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν μία εργαζόμενη έπεσε σε χοάνη απορριμμάτων στον ΣΜΑ Ευκαρπίας.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, κάτω υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν συγκεκριμένα η 65χρονη έπεσε σε χοάνη απορριμμάτων 7 μέτρων.

Για τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής και στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο όμως φέρει τραύματα στη λεκάνη, τα πλευρά και σε άνω και κάτω άκρο.

Με πληροφορίες από thestival.gr

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ