Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στον Κηφισό: Έπεσε κολώνα ηλ. ρεύματος - Μποτιλιάρισμα στην Εθνική

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στον Κηφισό: Έπεσε κολώνα ηλ. ρεύματος - Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Facebook Twitter
eurokinissi
0

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στον Κηφισό, στο ύψος του Αιγάλεω, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Ένα όχημα τύπου τζιπ, το οποίο κατευθυνόταν προς τον Πειραιά εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στην ενδιάμεση νησίδα με κολώνα της ΔΕΗ, η οποία κατέρρευσε στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. Πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου και τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας, η οποία κινούταν στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού και προσέκρουσε στην κολώνα της ΔΕΗ. 

Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών. Στο σημείο υπάρχει αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM
Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM