Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το πόρισμα για το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το πόρισμα για το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, απέστειλε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, το πόρισμα των επιθεωρητών-ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σχετικά με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) για την περίοδο 2011-2017.

Παράλληλα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το υπουργείο, ο κ. Γαβρόγλου έδωσε εντολή στον γ.γ. του υπουργείου, Γιώργο Αγγελόπουλο, να διενεργήσει τον προβλεπόμενο από τον νόμο διοικητικό έλεγχο στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πύργος: Μέσα σε μία ώρα έγιναν όλα, λέει ο σύζυγος της 54χρονης η οποία πέθανε από μηνιγγίτιδα

Ελλάδα / Πύργος: Μέσα σε μία ώρα έγιναν όλα, λέει ο σύζυγος της 54χρονης η οποία πέθανε από μηνιγγίτιδα

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 54χρονη είχε αναφέρει ελαφριά συμπτώματα τις προηγούμενες ημέρες. «Μου έλεγε ότι πονούσε ο λαιμός της, αλλά τίποτα δεν έδειχνε ότι ήταν τόσο σοβαρό»
LIFO NEWSROOM