Στην εντατική 6χρονος που έπεσε σε τζαμαρία - Διακομίστηκε με C-130 στην Αθήνα

Στην εντατική 6χρονος που έπεσε σε τζαμαρία - Διακομίστηκε με C-130 στην Αθήνα Facebook Twitter
Ο εξάχρονος, μετά από πτώση σε τζαμαρία, χειρουργήθηκε και τώρα νοσηλεύεται στην Εντατική του Αγία Σοφία - EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
0

Στην Αθήνα από τη Ζάκυνθο μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροδιακομιδή αγοράκι 6 ετών που, μετά από πτώση σε τζαμαρία, παραμένει διασωληνωμένο στην Εντατική.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Ζάκυνθο. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, με βαθύ τραύμα στην πλάγια τραχηλική χώρα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του με C130 στην Αθήνα.

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» πραγματοποιήθηκε και η χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του ξένου σώματος από την πλάγια τραχηλική χώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ