Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονου στην Ομόνοια

Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονου στην Ομόνοια Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει μετά και την εξαφάνιση ενός 15χρονου από την περιοχή της Ομόνοιας. που, όπως αναφέρει το Χαμόχελο του Παιδιού, τα ίχνη του χάθηκαν πριν έναν μήνα. 

«Στις 20/4/2019, και ώρα 18:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ομόνοιας στην Αθήνα, ο Μουκτάρ (επ.) Ταμπίς (ον.), 15 ετών, πακιστανικής καταγωγής. Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σήμερα, 21/5/2019, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου κατόπιν εισαγγελικής εντολής της Εισαγγελέως Ανηλίκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού. «Τα στοιχεία του Μουκτάρ Ταμπίς προκύπτουν κατά δήλωση του ίδιου», προσθέτει η οργάνωση. 

Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονου στην Ομόνοια Facebook Twitter

«Ο Μουκτάρ Ταμπίς έχει ύψος 1,60 μ., έχει βάρος 60 κ., έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Ο Ταμπίς φορούσε σκουρόχρωμο παντελόνι, μαύρο μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM